iveco alkatrész raktárról

Ha IVECO kamionjához keres alkatrészt forduljon hozzánk bizalommal! Óriási raktárkészlettel állunk a rendelkezésére! Célunk, hogy IVECO kamionjával valóban ki tudja használni azt maximális üzemidőt, amire tervezték, ezért ajánljuk a hosszútávon kifizetődő eredeti IVECO alkatrészeket. A z eredeti IVECO alkatrészek azzal segítik az Ön munkáját, hogy maximalizálják kamionja üzemidejét. Extra minőségüknek köszönhetően maximális teljesítményt, tartósságot, biztonságot nyújtanak. Bárhová megy, mindig élvezheti a teljes jótállás biztonságát.

Raktári szolgáltatásaink fő előnyei:
−    Hatalmas raktárkészlet!
−    Izzótól a komplett motorig mindent tartunk vagy, ha kell beszerzünk!
−    Eredeti és utángyártott IVECO alkatrészek!
−    Folyamatos akciók!
−    Garancia!
−    Alkatrészbeszerzés akár egy napon belül!
−    Nálunk vásárolt alkatrészeket műhelyünkben beépítjük!
−    Postai úton vagy futárral a megrendelt alkatrészeket kiszállíttatjuk!

Cégünk hosszútávú szakmai és szerviz tapasztalattal partneri kapcsolatban áll az eredeti IVECO alkatrészek hivatalos szállítójával. A kapcsolatunk előnye alapján eredeti és garanciális alkatrészeket építünk be a szervizelésre szánt gépjárművekbe, IVECO kamionokba.

A hiányzó eredeti alkatrészeket délután 16 óráig megrendelve, amennyiben az rendelkezésre áll a gyártó raktárában, következő nap délig kiszállítják telephelyünkre. Utángyártott alkatrészek esetén minden héten csütörtök délután érkezik a beszállítás.

Alkatrészek szakszerű beépítése a szervizben, képzett személyzettel, és a legmodernebb célszerszámokkal

Alkatrész kiszállítás postai vagy egyéb futárszolgálattal, valamint előre egyeztetett esetekben, a nyitvatartási időn túli időpontban, portaszolgálatunkon is átvehető. Bővebb információért forduljon munkatárainkhoz a kiszállítási és átvételi lehetőségekről és a feltételekről!

Iveco alkatrészek cikklistája