Technológiafejlesztéssel az autószerelési szolgáltatások modernizációjáért: VEKOP-1.2.6-20

Cégünk a VEKOP-1.2.6-20 kódszámú pályázaton („A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása”) visszatérítendő támogatást nyert, mely az eredményességi mérési szempontok szerinti értékelés alapján átfordulhat vissza nem térítendő támogatássá.

 

Pályázat célkitűzése:

A koronavírus gazdasági hatásainak enyhítése a hazai vállalkozások munkavállalói létszámának minél nagyobb arányú megtartásán keresztül, valamint a hazai KKV-k termelékenységének növelése és technológiai megújulásának támogatása.

 

Kedvezményezett: Tandem Plussz Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt azonosító: VEKOP-1.2.6-20-2020-01010

Támogatási összeg: 27 500 000 Ft

Támogatás mértéke: 67.55%

Projekt befejezése: 2022.02.28.

 

A projekt keretében a következő tevékenységek kerültek megvalósításra:

A pályázati projekt keretében fék- és lengéscsillapító pad, csavarkompresszor, valamint holtjátékvizsgáló eszközök kerültek beszerzésre. A fejlesztés részeként a társaság beruházott egy napelemes rendszer kiépítésébe, mely az energiatakarékosságot hivatott támogatni. A beruházások együttesen jelentős hatékonyságnövekedést indukálnak a társaság életében. A fejlesztés időtartama alatti marketing tanácsadás hozzájárult a társaság humán erőforrásainál hiányzó szakmai kompetenciák erősítéséhez, s támogatja az értékesítési lehetőségek kiaknázását.

Mindezek együttesen támogatják a gazdasági folyamatok stabilizációját, ezáltal biztosítva a munkavállalói létszám megtartását.